"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

fredag 18. september 2009

Time hos fotografen

I dag har lillegull vært hos fotografen. Det har æ ønska å gjøre lenge så godt å endelig få det til :)Ble masse fine bilda så e spent på å se når de e ferdig redigert! Fotografen va kjempeflink og veldig hyggelig, anbefales absolutt- og ikke minst et mye rimeligere alternativ til Fame. Sjekk hjemmesiden http://www.lindbergfoto.com/ for info!
Så e resten av familien her nu, og drar videre til varmere strøk imorra. Derfor har vi hatt en liten snik feiring av Molly sin bursdag. Va veldig koselig, hadde pizza og kaker. Så fikk ho jo selvsagt litt gava. En kjempefin rosa dunjakke fra stormberg + lue,votta og hals fra polarn o pyret hos mamma, sett med kjole og polo fra name it, skikkelig fint, hos Ina og Hamps. Og en boks med duplo fra Rikke og Stine, og det elska ho virkelig! Så fikk ho litt penga :)


Helt sykt ho bli ett år om under to uke, syns liksom nettop æ fikk ho. Tiden går bare så alt for fort! I dag va det foresten blitt så kjølig ute at æ måtte legge bort sommerposen vi har hatt i vogna å finne frem dunposen- det ble godt og varmt til lillemor! Et litt for tydelig tegn på at vinteren e rett rundt hjørnet... huff, må si æ like sommer, sol og varme best. Men bli nok koselig med vinter også- særlig hvis vi e heldig og får masse herlig snø som Molly kan leke i :)

2 kommentarer:

  1. Førr ei herli gla`jenta!!:) Så tøff i ny- jakken:)

    SvarSlett
  2. Glede mæ forresten veldi til å se bildan fra fotografen:)

    SvarSlett