"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

fredag 20. november 2009

Syk prinsessa


Verdens fineste lille Molly e blitt syk, skikkelig pjusk i dag stakkar! Va hos legen for å sjekke øra og hals men va heldigvis ikke noe sånt. Men har masse feber og e så slapp. Ikke noe særlig for en liten kropp det der.
Hadde ei veldig urolig natt også så håpe det bli bedre i natt så ho får henta sæ litt inn stakkar.

Molly e så heldig å ha verdens snilleste lille vennina, Malin Bertine som kom med en god bedring pakke til ho. En handmikser til kjøkkenet hennes og en herlig kosekanin, tuuuusen takk!
Klarte ikke leke så mye men ble veldig fornøyd med det nye tilskuddet til kjøkkenet, så da måtte ho opp å kokkelere littegranne.

Va så sliten da ho sku legge sæ at ho rakte arman frem mot senga å sovna omtrent før ho traff puta, å det e ikke akkurat vanlig her.

Ellers denne uka har vi vært i 1 års dag til lille Ferdinand, det va veldig koselig. Arti å se de andre små gullan igjen, særlig de vi ikke har sett siden sommeren.
Så har det nu som vanlig blitt litt besøk å sånn. Mamma va her til onsdag så vi kosa oss med ho på besøk.

Nu e sydenbilettan te jul bestilt, endelig, veldig godt å ha det i orden. Vi reise 21 desember og kommer tilbake 15 januar. Ska bli deili å dra på stranda å kose oss masse igjen!
Måtte bare ha med det bilder her, fra sist vi va i varmen. Va så komisk- Molly satt å leka med bøtta å plutselig tippa ho bare bakover, skjønte ingenting. Satt sæ bare opp igjen å lekte videre som ingenting etterpå. Gjett om det va noen som flirte godt da :)

G O D  H E L G ! !

2 kommentarer:

  1. Rimelig tøfft bilde det der!! :) Rett bak og benan rett til himmels! Jeg så at du kommer hjem dagen før vi reise ned. Var sur det da:)

    Jeg bestille fra japanfoto, rask leveing, veldig bra kvalitet og billig.

    Ja, de tar ikke hensyn de små-søte :) Håper du blir frisk snart da, så vi kan komme på besøk :)

    SvarSlett