"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

søndag 1. februar 2009

PÅ tide med en oppdatering

Nu e det veldig lenge siden det e skrevet noe her.. Har skjedd vedig mye siden sist å vi har ikke hatt så god tilgang på nett..
Nu har vi vært ei uke hjemme i Narvik, kom hjem den 24 januar. Bæsta å far reiste hjem da så vi ville og dra da så vi fikk være sammen med dem. Far begnte da å bli litt dårligere, men reisa gikk bra å dem kom hjem den 25 etter å ha hatt et stopp i Oslo. Så da dem va kommet hjem dro de til legen for å ta litt prøver å slikt. Fikk resultater på tirsdag å de viste akutt nyresvikt å han måtte dra på sykehuset, han ble lagt inn tirsdag 26 januar. Han va da fremdeles i rimelig "god" form. P.g.a han hadde fått blodoverføring på sykehuset i Spania før dem reiste hjem måtte han rutinemessig legges på isolat i påvente av reusltat på MRSA prøve.
Da æ så han igjen på onsdag va det skjedd utrulig mye, han va nesten ikke til å kjenne igjen.. han far va borte å igjen lå en trøtt og eldig syk mann. Æ ville bare gråte da æ va dær, det e så forferdelig. Det æ har grua mæ så te helt siden han ble syk e omsider skjedd, å æ kan ikke tru det..
Har besøkt han hvær dag på sykehuset men han har for det meste sovet da.. Det e så fælt, æ kan ikke tru at det skjer.. Æ vente enda på at det ska skje et mirakel å at han ska få komme hjem til oss.
I dag va prinsessa med på sykehuse, selv om ho ikke kunne være med inn til han sia han enda e på isolat, så fikk han se ho litt fra døråpninga, han ble så utrulig gla å lyste opp da han så ho :)
Så forhåpentligvis e isolatet oppheva imorra så ho kan få være med inn til han.

Ellers har ho vrt på kontroll denne uka, fått vaksiner i låran, å det gikk bare bra! Ho e blitt 6550gram å 63 cm lang og 42 cm rundt hodet. Har ei veldig fin utvikling og e veldig sterk i nakke og ryggen :) Å sjarmerte helsesøtra me sitt blide vesen, ho e som vanlig blid som ei sol dagen lang :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar