"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

lørdag 28. mars 2009

28.03


I dag har vi vært å gådd tur ilag me bæsta, føle oss litt sprøk om dagen(?) så har vært ute å trødd en hel del i det siste ;D

Så tok Molly sæ en liten cowboystrekk når vi kom hjem- men æ inntok store mengda vaffle å bringerbær , nam!
Da ho våkna va det fremdeles steiksol å varmt så vi bestemte oss for å ta et bad i bassenge, så på me solkrem, badebleie å verdens søteste badedrakt :)
I dag syns vi begge det va litt kaldt i starten så måtte hoppe litt opp å ned før å hære oss, men når vi først va uti va det flott- ho plaska i vei å like  sæ spesielt godt i baderingen!
Chilla litt etter badet før vi vendte nesa hjemover, hundan ble helt crazy når vi kom hjem, så da ble det litt leking med dem, Molly e veeeeeldi intressert i de nu, har såååå løst å ta på dem..
Så fikk snuppa sæ et lite kveldsbad- merkes godt at ho begynne å bli stor før e plutselig ikke så go plass i baljen lenger.. Ho elske virkelig å bade, å plaske å sprute som en helt- alt som noensinne befant sæ i nærheten ble søkkvåt i dag.. hehe :)
Etter bade va det bare en liten matibit å rett i seng, ho va stuptrøtt i dag, trur nesten ho sovna me samme ho traff senga :)
Så har æ å bæsta spist resten av lasagnen fra i går å vært noen skikkelige tv slava, sett to filma på tv- sønn mistet og ni måneder- ka skjer me sveisen til hugh grant i sistnevne film, han ser virkelig ikke klok ut!! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar