"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

torsdag 9. april 2009

Første bad i havet :)

Dagan flyr- snart e den her uka også over.. skjønne ikke kor tia bli av..
Da mamma & co kom hadde de me sæ sportsdelen til vogna, som vi nu har montert på, gjett kem som e stooooor fornøyd me det :))) Fant ut det va kjekt å bruke den her sia vi tidvis e lenge ute å det bli en del ligging/sitting i vogna, så nu e ho straks mer villig til det.

Mandag va vi å gikk tur me bæsta, sku gå å sjekke om vi hadde vunnet noe på loddan våres- hadde vunnet 12 euro så ikke den helt store gevinsten.. å endte opp me å ta fotpleie, hehe..
Både æ å Bæsta fikk stelt å lakka føttern våres, noe som va DIGG!! Molly va med å lurte en smule på ka vi drev me, men samtidig kunne ho nok tenkt sæ litt lakk på tåneglan ho og :)

Tirsdag va vi på stranda, Amadores, utrulig fint vær. Æ å Molly hoppa av bilen i
 Puerto Rico å gikk strandveien resten av veien, va en kjempefin liten tur.
Så fann æ ho en enda bedre liten badering + et lite "ba
sseng" i en butikk på stranda.
Å baderingen m
åtte jo testes, så ut i havet me oss, hehe litt kaldt i starten men vi hoppa å leka å ble fort hæri. Molly storkosa sæ i vannet å plaska rundt i den nye baderingen, som forøvrig va en stor suksess :)
I går (onsdag) gikk vi en liten tur til byen med My og Anny på formiddagen. Så dro vi på Media Markt på las terassas(?), så æ fikk kjøpt mæ kamera, endelig! Kjøpte Nikon D60 WD speilreflekskamera, veeeeeeldi fornøyd me kjøpet så langt!
Va en snartur på kina å spiste middag etterpå, hele familien + Bæsta, va koselig!
Molly fikk smake litt is å ble helt vill, syns det va så godt at ho hylte å peiva å styrte verre for å få mer, va så søt :) etter en dag me mye farting sovna vi som to steina begge to
 da vi kom hjem!

I dag har vi stort sett bare vært hjemme å slappa av, leka å kosa oss. Trilla en liten tur midt på dagen, bare rundt i strøket her. Testa ut det nye kameraet på verdens beste modell, Molly <3.
Ho har sovet et par tima ute i vugga i dag, kosa sæ skikkeli der :)
så va vi å spiste middag hos Bæsta, småsteik, veeeldi godt. Molly va som vanlig midtpunktet å sjarmerte alle <3

Prøve å finne oss biletta hjemmover men e steike umulig, virke som alle ska reise til norge nu, ikke et sete ledig i hele skandinavia omtrent.. men, den som leter han finner, eller noe sånn, så fortsette jakten.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar