"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

torsdag 6. mai 2010

mot bedre tider?? ♥

I dag tidlig så alt mørkt ut, igjen. Molly våkna opp med hovne øya med MASSE puss i og æ følte hosten va like ille, om ikke værre. Ringte å fikk legetime så va der utpå ettermiddagen.
Men selv om æ stressa litt me hele situasjonen så virka ho mye kvikkere i formen i dag, leka å showa litt innimellom.
Ho fikk øyendråpa og salve, dråpan ska ho ha HVER time- å det e ikke populært. Salva kun om kvelden.
Lungan hørtes MYE bedre ut så han mente at det måtte begynne å løsne i brøstet på ho nu, og hosten derfor kunne høres nesten verre ut. Hååååpe nu det snart e over for stakkars gullet.

Siden Molly va en del plaga med tette tårekanala de første 4 mnd så e vi jo relativt dreven på øyendråpa, heldigvis. Så satse på de virke kjapt. Så skikklei makabert ut da ho våkna, stakkars pia.

På kjøkkenet har vi ei plastmatte fra Pappelina. Den er virkelig gull verdt, bare å sleng i vaskemaskin- å det e rimelig hyppig, når Molly grise, eller æ for den del. Så e den like fin igjen, tørke på et blunk også.
Nu begynne æ bli rimelig lei av å til enhver tid ha ei skitten og særdeles udelikat matte i stua, hjelpe ikke å forklare Molly eller Billy at det e ullmatte. Dem grise så masse på den.. hoff!
Derfor har æ nu begynt å sikle på STORE pappelina, det e nemlig kommet. Tenk så kjekt det hadde vært!
Men da e jo spørsmåle, hm, kosjen ska man velge?? Æ har falt mest for den som hete Lilo i rosa, lik den vi har på kjøkkenet, me søte blomster. Åsså den som hete Seb, stripat i rosa, nougat og vanilje.

Dem e så fin alle sammen. Vanskelig!
Pappelina har også ei matte som hete Molly, den e så fin, men kommer desverre bare i smal modell. Den e i tre forskjellige utførelsa, me knæsje farga.
Æ likte de her to best.


1 kommentar:

  1. Så fin dem va. Æ syns den der store stripate i rosa, vanilje og nougat va nydelig!
    klem fra Birgitte

    SvarSlett