"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

fredag 22. oktober 2010

en tur til... Evenes!

Molly har som kjent astma, og til tider e ho veldig plaga me den.
Den siste tiden har vært en sånn periode for ho. Det går mot vinter og kaldere tider, har vært mye værforandringer.
Så etter en del til og fra legekontore, sykehuset og det faktum at ho e potte tett i brøste å slappfisk, bestemte æ mæ i en fei for å dra te varmere strøk.

Biletta ble bestilt på 123 å kofferten pakka.
Satt oss på flybussen me friskt mot å så frem til noen uke uten astma-plaga.
Vel fremme på flyplassen så va flye en go del forsinka så vi satt oss å venta. Molly va tålmodigheta i egen person der ho satt.
Men så, plutselig bynte ho å bli rø i kinnan å utilpass.
Etter et par tima va ho sprutrød i ansiktet å glovarm. Æ begynte å bli rimelig stressa å ringte både te legen og mamma for å få råd. Midt oppi det hele så begynte stakkars Molly å kaste opp. Det va oppkast over hele mæ og hele ho. Så da va det å få tak i kofferten som heldigvis ikke va sendt ut enda. Æ fikk mæ noen tørre klær å henta termometer te M.
Ho hadde høy feber og va i veldig dårlig form.
Så da va det bare en ting å gjøre, hente ut sakern og avlyse turen.

Heldigvis kom Tord, verdens snilleste som han e, å henta oss på flyplassen.

Natta hjemme gikk greit og formen i dag har vært bedre så det e ikke godt å si ka som skjedde i går.
Utrolig kjipt at det ble sånn. Her sitt vi, Molly e fortsatt potte tett å vi må holde oss inne selv om ho har så løst å gå ut i snøen. Å egentli sku vi vært å kosa oss på stranda nu.Ble ikke noe tur på oss enda, så her e bilda av det vi sku ha gjort nu.
Men Molly e nok verdens flinkeste jenta, selv om ho har vært inne i mange daga nu så e ho tålmodig, lage mat i lekekjøkkenet å kose sæ me "beibien" sin.

Til bursdagen sin fikk ho et kjempefint sett me plastelina å tilhørende verktøy. Det la æ unna da så vi kunna ta det fram når det ble lange daga. Vi har herved lage daga så det e tatt i bruk. Koselig å holde på med i lag, lage figura å trykke ut ting me forme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar