"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

tirsdag 30. august 2011

Baby baby baby


Dagan går unna i en fei her for tiden.. På mange måta veeeldi godt sia æ bynne å bli ganske så lei av den her store magen, mangel på overskudd å bekkenplaga..
Meeeen, det betyr åsså at det e mye som må ordnes nu.. har følt at æ hadde ett haaaaav av tid hele tiden å nu har æ litt angst å panikk for å rekk over alt.

Så har svinga mæ i det siste å fådd gjort unna litt ting. I går henta æ frem ALT av babyklær å sorterte det, å det va mye mer tidkrevende enn æ hadde sett for mæ så æ angra litt midt oppi det hele.. hehe
Men da æ va så godt i gang så henta æ likegodt frem resten av barneklærne vi har pakka bort å sorterte ALT. Så nu e alt pakka ned mye mer oversiktlig å forhåpentligvis greit å finne frem i.. Men goooode gud det e mye klær etterhvert!

Vogna æ har sett mæ ut for lenge sidn har vist sæ å vær litt vanskelig å få tak i, men nu e den omsider bestilt å forhåpentligvis får vi den om en mnd.
Det e en Bugaboo Donkey i svart og råååsa til mine to prinsesse :) Molly e jo egentli så stor at de fleste nok ikke vil ha behov for ei sånn her vogn. Men sia æ ikke kjøre bil e det kjekt å få me mæ begge to når det trengs. Åsså e det bare å koble av det ene setet å bruke den som singel vogn når man vil, genialt!
Hadde Bugaboo Cameleon te Molly å va superfornøyd med den, lett og liten å trille samt ha med på reise. Så e veldig spent på den her nu!

Mye styr på fødeavd her i Narvik om dagen, ska bli fødestue og mye usikkerhet samt dårlig info rundt dette for oss som snart ska føde.
Æ e nu meget spent på katti den her frøkna føle for å melde sin ankomst, håpe virkelig ikke det bli på Molly sin bursdag eller så sykt tett på. Men faren for det e jo riiiimelig stor..

Nei, nu e det vel bare å fortsette med det her klæsprosjekte mitt.. alt må jo desverre ryddes ned i kjellern igjen, ikke like arti.. hehe! Å de minste str har æ vaska å gjort klar.. Tenk så lita har Molly vært! Ho syns det va veldi spennende å se på de små klærne, å noen ble donert te dukken hennes. Noe ho ble meget fornøyd med :)

Ha en fin fin dag :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar