"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

søndag 13. desember 2009

Barnebursdag, julebord og Lucia :)


I går va en hektisk dag! På dagen va vi å feira bursdagen til Simen som bli 1 år imorra, og tvillingan Jacop og Josephine som ble 1 år 10 nov. Det va masse unga og voksne så litt kaos til tider. Sonja hadde laga ei helt sinnsykt fin bamse kake, IMPONERT!
 Ungan fikk masse fine gava.
Molly gomla innpå en hel haug me muffins og generelt det meste ho kom over. Endte i krangel med Kelian om potetgullskåla som begge to hadde satt kloa i.
Molly hadde på sæ juleklærne i bursdagen, va superfin med kjolen :)

På kvelden hadde vi julebord med babytreffgjengen. Hadde det hjemme hos Mari, med Tapas bestilt fra Grand- NYDELIG! Så hadde æ laga delfiakake til dessert. Vi hadde det veldig hyggelig hele kvelden, kjempekos!

I dag e det jo luciadagen så derfor har vi laga lussekatter, æ e så gla i det. Spis til æ nesten sprekk. Molly syns og det va en hit så ho har heve innpå med en haug ho og :)
Gikk til bygen for å se luciatoget og lysshow, det va så fint med fakkla langs alle fortauan, rundkjøringa og over brua.

Tok oss en snartur på besøk til Tora & co i ettermiddag så jenten fikk leke litt. Lenge siden vi har sedd de nu førr jenten har vært syk, så va koselig å se dem igjen. Jenten storkosa sæ i lag, Molly ble kjempegla for å se Malin :)

Molly i julekjolen æ har strikka til ho


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar