"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

onsdag 23. desember 2009

For en tur..


Ja nu e vi vel fremme i Gran Canaria. Reisa ble "noe" lenger enn forventa kan man si.. Begynte med forsinkelsa allerede fra evenes. Så da vi kom til Gardemoen va det bare å ta beina fatt å springe- for da va det kun 45 min til neste fly gikk. Kom oss inn på flyet akkurat i tide. Meeen, der ble vi vist sittende. Det va nemlig en passasjer som hadde sjekka inn og som ikke dukka opp, ergo måtte bagasjen hannes hentes ut av flyet. Det va vist lettere sagt enn gjort og tok en hel time! Så, endelig avgårde va det sykt mye motvind, opp i  230 km/t så det førte til en del lenger flytid.
Men vi kom da frem til slutt, men det gjorde ikke bagasjen våres.

Nu e det snart to daga siden vi kom og fremdeles ingen tegn til kofferten, argh! Meeen, ingenting e så galt at det ikke e godt for noe.. når bagasjen bli forsinka så får man jo en del å handle for på reiseforsikringa, hihi.. Så i går kveld ble det en liten handlerunde for å få tak i litt saker og ting.. Og regne med det bli litt mer i dag, hihi :)

Va fint å komme nedover igjen uansett da, særlig godt å komme til Bæsta siden ho ble syk på søndag. Går heldigvis mye bedre med ho nu og godt e det! :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar