"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

mandag 29. mars 2010

Fortsatt på sykehuset..

Vi e fremdeles på sykehuset. Molly e bllit bedre etter å ha hatt et tilbakefall de siste dagan. Ser nu forhåpentligvis en ende på den her elendigheta vi har opplevd.
Molly e virkelig ei tapper lita jenta, sku hatt medaje for alt ho har gjennomgått.. Men ka hjelpe vel en medalje..
Lørdag kvikna ho godt til og følte virkelig vi va på rett vei. Men så ble det bestemt å avslutte med intravenøs veske.Hadde fremdeles veldig kraftig diare. Så da ble ho bare slappere og slappere.Fikk intravensøt natt til søndag, men ble avslutta tidlig om morran.  Ho va fremdeles veldig slapp og sliten men legen ville avvente og se ka ho tok til sæ av mat å drikke selv.
Ho hadde verken matlyst eller drakk noe, ville bare sove og slappe av. Blei sliten av å sitte oppe i et par minutt. Maste for å få igang vesketilførsel og ble etterhvert hørt.
Men da det endelig sku skje va veneflonen gått tett og vi måtte få satt inn ny.
Bedøvelseskrem ble påført og dem begynte etterhvert å stikke, men uten hell. Anestesilege ble tilkalt men heller ikke han hadde lykken med sæ.
Så etter å ha brukt lille stakkats Molly som nålepute i nærmere 1,5 time ga de opp. Så ho ble da lagt i narkose og veneflon ble satt inn på operasjonsstua. Så ho fikk igang vesketilførsel først like før midnatt natt til mandag, helt utrolig!
Stakkars stakkars lille skatten min.
Va helt forferdelig å se alt det her skje med det kjæreste æ har. Har nok ikke vært borti noe værre. Gjør fysisk ont i hjerte når æ tenke tilbake på de her dagan, kor dårlig ho har vært..
Ble i dag igjen foreslått å avslutte vesketilførselen, noe æ blånekta på. Nu får det være nok!
Så mengden ble kraftig redusert, men dog fikk ho beholde den.
Ho klare fremdeles ikke å holde spesielt på mat når ho prøve sæ på det, men har kvikna betraktelig opp i løpet av ettermiddagen. Så e utrolig ka den vesketilførselen har å si.
Får beholde den også i natt og håpe utover dagen imorn.

Har vært noen langa daga det her. Vi trudde vi ble her i ca ett døgn da vi kom- e nu inne i det 5e døgnet..
Har blitt en del Drømmehagen her de siste dagan, og Teletubbies e nu den nye favoritten.


De planan vi hadde for påskeferien innebar IkkE sykehusopphold, men desverre lite å gjøre med det. E bare å krysse fingran for at vi snart kan dra hjem å får kose oss de dagan som da gjenstår av påsken..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar