"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

søndag 7. mars 2010

Syk, igjen og igjen..

Bilde av verdens beste Birgitte å Molly i syden, vi lengte til varmen igjen♥
Den siste uka kan oppsummeres ganske kort, vi har vært syk. Æ har egentlig bare vært det et par daga da mens stakkars ♥Molly♥  streve med astma og e skikkeli pjusk. På toppen av det så går det omgangssyke her og den måtte jo selvsagt droppe innom her og. Så den ble vi velsigna med begge to, å æ må bare si, det finnes ikke noe værre enn å være KVALM!!!
E så bekymra for min lille solstråle som overhode ikke stråle lenger, ho ligg bare rett ut på sofaen, vil ikke ha mat eller leke, og det e sjelden et smil på lur. Ho hoste så masse, på onsdag hosta ho te ho kasta opp mange gang, så ekkelt! Har vært te lege flere gang og ska igjen imorra så håpe bare vi snart kan se en ende på det her. Grusomt å se verdens snilleste lille prinsessa være så slått ut.
Men har hatt koseli besøk av Birgitte som e hjemme, i helga og Martine så ska nu ikke bare klage.
I kveld va endelig Himmelblå tilbake på skjermen, å det va på tide! Som den tv-slaven æ etterhvert e blitt så gleeeeede æ mæ allerede te neste søndag å en ny episode :)
Etter himmelblå har æ sett " Luftslottet som sprengtes", å den va veldig bra, anbefales!

Fått hjelp til å henge opp tv og ei bildelist på veggen i dag å det ble veldig bra!

Må vel hiv mæ rundt å drive litt skadebegrensende virksomhet her før æ ska legge mæ- e utrulig kor mye rot og gris det bli selv om Molly bare litt på sofaen. All maten æ tilbyr ho- å det e en god del forskjellige greier, som ho ikke vil ha bli fort slengt rett i gulvet. Siden ho helst ser at æ hold ho med selskap i sofaen bli det desverre ikke gjort mye husarbeid her om dagan å leilgheta ser ut deretter.. Så nu e det bare å få unna det verste så vi e klar for å rote å grise mer imorra, herlig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar