"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

torsdag 24. juni 2010

♥Jentetur til Lofoten♥

Har akkorat kommet hjem fra noen fine daga i Henningsvær. Mandag dro æ, Molly, Mari og Ellinor avgårde. Reisa utover gikk bare over all forventning med mitt lille ♥. Ho va bare så flink og tålmodig.

Har for det meste tatt livet med ro der ute, kosa oss på kafe, gått litt rundt i butikkan der og vist jenten litt rundt. Været har ikke akkorat vært på våres sia så ble for det meste inne, vært skikkeli kaldt og surt me regn og vind.

Tirsdag hadde æ bursdag, ble hele 25 år.. hjelp! Så da va vi en tur å spiste me mamma og Thorbjørn på Fiskekrogen. Va veldig hyggeli å maten va kjempegod. Etterpå va vi på kafeen å fikk nyyyyydelig eplekaka å litt vin ♥


Jevnt over har det litt litt sene kvelda og vin, men det har vært såååå koselig. Møtt noen andre av jenten som e fra Henningsvær og, å det va kos.


I dag va det bare æ og Ellinor som returnerte til Narvik, Molly ska være hos pappaen sin i helga og Mari e nu dratt hjem til Herøy. Det betyr virkelig at ho e fløtta fra Narvik, å det e bare så trist, helt forferdelig.
Du kommer til å bli STERKT savna her Mari, du e bare verdens beste ♥E så merkelig å være hjemme her uten Mollyen min, bli helt rastløs. Men ska vel finne på noe.
Dessuten ska leiligheta vaskes ned for fult de her dagan- har nemlig fatta mistanke om at gullet kan være allergisk mot lille Billyen våres. Håpe inderlig at det ikke e tilfelle, men ska nu vaske han ut av huset og holde han borte ei stund og se kor det går. Så e bare å krysse fingran for at vi kan beholde han.

1 kommentar:

  1. Førr et fint innlegg, Andrea! Å superkoselige bilda av dokker jenten <3 ser virkelig ut som dokker kosa dokker!
    E veldi rart at Mari, Nora og Steffen e flytta :( Ja, de kommer uten tvil til å bli savna <3

    SvarSlett