"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

lørdag 25. september 2010

HELG!

Nu e det helg, og herlig e det. Men den fikk en litt amputert start i går. Har vært uggen i formen ei stund, en del kvalm og groggy. Så de siste dagan kjentes det ut som æ brygga på en UVI så fikk det sjekka i går når æ alikevel va hos legen me Molly. Fikk medisn men utover dagen ble det bare verre og verre, tilslutt va det helt forferdelig. Legen sjekka magen igjen og det ble en tur på sykehuset (!).. Etter en del prøva og undersøkelsa så viste det sæ at æ har hatt en stor syste i magen og den e nu sprengt og det e forklaringa på smertan og ubehage æ har hatt. Puh! Så nu går det bare en vei, selv om æ fremdeles har mye ont så e det mye bedre- kjennes ikke ut som æ ska sprenges lenger.

Molly e fortsatt potte tett og hoste, men humøret e likvel på topp og allmenntilstanden god- heldigvis!
I dag har vi vært en liten tur i bursdag å spist myyyye kake, goooode kake ♥!  kakemons, æ nei? hehe :)

Nu e det kveld og æ sitt foran tv å tar det helt me ro. En kopp te står på bordet, æ ska ta fatt på strikketøye mitt og snart begynne 27 Dresses. Kjæresten heiv sæ rundt og dro på byen me guttan i kveld :)

Bilda av verdens fineste snuppa ♥M O L L Y ♥ som har spist kvelds og leke litt me såpeboble for ho ska i gang me kveldsstellet :) Søta mi ♥

Ha ei fortsatt fin helg ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar