"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

torsdag 30. september 2010

♥Molly Josefine 2 år♥

Hipp hurra for verdens fineste Mollygull ♥. Hele 2 år i dag. Tenk så fort det har gått. Alt vi har gjort å fådd oppleve på den her tiden. Min lille solstråle ♥ 
Formen e fin, ho har smerta i armen men så lenge ho får paracet så fungere ho fint.

I ettermiddag har vi hatt selskap her hjemme. Vi har jo som kjent ikke verdens største leilighet- den e hele 49 kvadrat. Så når det e 14 store og små her- DA  e det FULT, hehe. Meeen, der det e hjerterom e det husrom eller ka det here :)

Vi hadde kaffe og kaker å litt diverse. Både store og små kosa sæ, å det va ikke fritt for at det ble en heeel del gris. Men det høre me te barneselskap!
Molly kosa sæ me ungan å gomla på noe hele tiden. Å gjett om ho fikk mye fint! Ullundertøy, tegnebrett, klær, puslespill, tegnesaker, plastelina, sølvskjeer å masse mer. Så heldig!

Da siste gjest hadde forlatt åstedet va det bare å lempe prinsessa rett i badekaret for ho hadde kake og diverse fra topp til tå, hehe :)
Her e noen bilda fra ettermidagen- men va litt dårlig på å forevige dagen må æ ærlig innrømme.

Tusen takk til snille Tora som bakte kjempefine cupcakes- og kjempegode, å te Suzanne som har assistert mæ på formidagen. Dokker e super!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar