"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

tirsdag 28. juni 2011

Travle daga! :)

Om noen få daga bare ska en av mine beste vennine, Tora gifte sæ med sin Benny ♥ . Noe vi alle glede oss svært til! Den store dagen nærme sæ med stormskritt og alle forberedelsan e i full gang.
Æ elske jo å planlegge å styre med sånne her ting så har meldt mæ på som medhjelper :)
Og som ikke det e nok, så overtar vi huset ♥ på torsdag, tenk om bare TO daga!!! :) Så her e det mye som skjer på samme tid.
Min kjære e borte å jobbe men kommer heldigvis hjem imorn, så vi får kommen skikkelig igang med fløttinga. Glede oss sååååå masse!

Så de siste dagan har gått med til bryllupsting; bordplassering, brette servietta, ærend i byen og småting i lokalan å prøva i kirka, og flytteting.. Kommet ganske greit i gang med pakkinga. Kjøkkenet e i hovedsak ferdig pakka, samme med Molly sitt rom. Vitrineskapet e både tømt og pakka ned. Men, for all del det gjenstår masse.. Gode gud ka greier man samle opp etterhvert..

Æ har heldigvis funnet mæ både kjole og sko til bryllupet, PUH! Så nu gjenstår en tur til frisøren for litt klipp og striper, ska bli deilig!
Fineste Molly og Malin ska være brudepiker, dem har fått kjempefine kjola og sko og glede sæ svært. Dem kommer bare til å være søtest! ♥

Vi har også funnet oss komfyr og kjøleskap til huset, endelig! Så i dag har æ bestilt et ♥ SMEG ♥ å gjett om æ glede mæ til å få det i hus!!


Heldige lille Molly får også nytt hus, et helt eget lekehus til å ha i hagen. Snille mor som kjøpe det til ho. Vi så det her på en Maxbo reklame og ble helt forelska i det, så selv om det har vært litt styr for å få tak i det (vi har ikke Maxbo her) så måtte det bare bli det huset :) Regne med det bli stor stas med eget lekehus!

Vi har noen hektiske, men spennende daga foran oss så nu burde æ strengt tatt vært i seng for lengst.. men men..

G O D  N A T T  ! !
Sjekk foresten den her søte vaskemaskinen med vask på toppen? Det hadde vært noe..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar