"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

søndag 3. mai 2009

7mndher e noen bilda fra babytreffet :) 
Nu har vi vært ei uke i Narvik, ho Tora, Benny og Malin Bertine. Dro litt på impuls- ikke noe stor overraskelse kansje, da Tone & Andreas skulle kjøre og ringte for å høre om vi ville være med. Kjempekjekt av Tora & Benny at vi fikk være hos dem, TUUUUSEN TAKK!!!
Det har vært så koseli å være der også, å vi har fått bli litt mer kjent me ho lille Malin Bertine, ho e virkeli ei nydelig pia <3.>
Har skjedd noen "gjennombrudd" den siste uka, søndagen, 26/04 kom endelig den første tanna hennes, nede på venstre side, ikke kommet så mye opp enda- meeeeen, den e der :)
Samme dagen satt ho aleina på gulvet for første gang også, gjett om ho va stolt da, hehe men vippa fort overende da så må "trene" litt på det.
Selv om ho ikke e i nærheten av å begynne å krype enda så e det utrolig kordan ho kommer sæ rundt på gulvet- bare i løpet av få minutta så e ho på andre enden av rommet, har en slags tenkikk der ho "rygge" avgårde, men får også til å svinge på et  vis.. Har vært en del på kafe og i byen å trødd de her dagan, veldi koseli å treffe folk igjen :)
Tordag 30/4 ble ho 7 mnd, å nok en gang må æ bare si- TIA GÅR ALT FOR

 FORT!!!
den dagen va vi på helsestasjonen på kontroll, va blitt 8030 gram og 68,4cm lang, stor pie! Fikk også vaksine og va på legesjekk. Så dro vi på babytreff, endelig, e så lenge siden sist og det har vi savna! Va så koseli å treff alle igjen og ik
ke minst se kor stor alle de søte små e blit. Molly srorkosa sæ, å lå på gulvet å leka med de andre kjempelenge. Skikkeli arti å se kor ho trivdes i lag me de andre :)
Utpå torsdagsettermiddagen beggynte ho å bli i dårlig form og va det i et par daga, men e jo helt vanlig etter vaksine.. Men selv om ho hadde litt feber og ikke va i form så va humøret på topp, litt små sutring innimellom men beundringsverdig blid!

Kosa oss kjempemasse den her uka, så arti å endeli få gå ut å trille med Tora og de nydelige små snuppen våres :) Så har det vært skikkeli go´vær noen daga så vi har til og med spist årets første soft-is, Molly syns den va nyyyydeli, spiste me hele ansikte og hendern, hehe :)

Så virke det endelig som magen hennes begynne å venne sæ til grøten, har vært uggen ei go stund men heldigvis mye bedre nu.. æ bli jo så bekymra! Har nu egentli ikke virka som Molly har brydd sæ nevneverdig om det, verre me ho hønemor som uroe sæ..

Hadde en liten photoshoot  med Molly og Malin i lag i går, hehe, va ikke så lett sia Molly bare ville ta på Malin, dreg ho i håret og spise på hendern hennes, osv, men ble noen morsomme og noen fine bilda :)

Har også fått vært på kirkegården hos han far, va tre mnd siden han døde på lørdag, kan ikke tru at han virkelig ligg der, e fortsatt helt uvirkelig. Savne han veldig og bli helt dårlig når æ tenke på at han ikke kommer tilbake, livet e så urettferdig!
Ble nu fint på grava da, planta litt blomster der og tenkte å fikse litt mer etterhvert nu som det bli vår og plantan kan stå å bli fine der.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar