"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

mandag 11. mai 2009

Ny vogna :)


I dag kom vogna, hurra!! Har venta å venta å venta på den.. hehe :) Va jo så spennanes! Ble veldig fornøyd me den, kjempefiiiin :) Så vi har vært trilla idag, både i Henningsvær og i Svolvær. Den e veldig lett å fin å kjøre.
Ellers så fikk nu æ også en porsjon med omgangssyke, trudde æ sku slipp unna men dengang ei.. fy f*** det e grusomt! Å som en ekstra bonus va Molly våken hele natta mens æ va dårlig- ho som aldri har vært våken ei hel natt før.. Huff, det va hardt- lå bare å lengta etter morran så æ kunne ringe mamma å få litt hjelp... Huff!
Så har vi hatt besøk av Marianne og Oliver, det va kjempekoseli å endeli få møte han, va jo blitt stor gutt- 4,5mnd. Å han va en skikkeli sjarmør, Molly ble begeistra :)
Vi har også vært i konfirmasjona i helga, til Nikolai på lørdag og Vilde på søndag, va veldig hyggeli men må si det merktes godt at æ hadde vært syk for æ fikk ikke i mæ noe kake, å det e jo ikke akkorat normalt for mæ..
Molly va blid som ei sol som vanlig og sjarmerte alle :) 
Ho e blitt så flink å sitte nu, heeelt aleina å vippe ikke.
Har glemt kameraet mitt hos mamma så bli desverre ingen nye bilda denne gangen, heller ei av Molly i ny-vogna, men kommer sterkere tilbake. Bilde fra sykehuse, mimre litt :)
God Natt! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar