"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

mandag 4. mai 2009

HJELP! ny barnevogn!!WÆÆÆÆÆÆ!!!
i dag gikk barnevogna i stykker.. den e helt kaputt!! Ble lettere panisk her et øyeblikk, veldig tungvint å være uten vogn, bli jo helt fastlåst hjemme da.. fikk heldigvis låne ei vogn av Tine og Matilde, til og med e den rosa :) Men, må jo ha egen vogn så den e bestilt og forhåpentligvis på tur med posten imorra.. krysse fingran for at det går fort! Har kjøpt ei Teutonia Spirit S3 i brun, va å så på den da æ så på Bugaboo så trur det bli bra! Får heldigvis dekt vogna av reiseforsikringa, ellers ville det ha ruinert mæ!
Så har vært litt styr i dag for å fikse det med forsikringa og finne + bestille vogna.. Og Molly vil jo bare sove ute i vogna om dagen så va jo krise i leira for hennes del.. Til slutt fikk æ nu ho til å sove inne, da va ho helt slagen. Bli nok bedre imorra når ho kan sove i den "nye" vogna.
Så har vi vært å besøkt Tine og Matilde og spist middag lamme dem, va koselig. Molly syns Matilde e litt skummel, hehe, men også veldi nysgjerrig på ho. 
Ho bli 1 år neste uke tenk, syns nettop ho ble født! 
i kveld fikk Molly og Billy mat samtidig, noe som resulterte i litt kaos, han va mest gira på hennes grøt og ho lurte noe veldig på ka han drev å knaska i sæ, hehe.. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar