"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

torsdag 12. november 2009

Billy boy :)

Nu e endelig "storebror" kommet hjem. Han kom ilag me mamma i dag, ho måtte hjem for å ta svineinfluensavaksina- fikk ikke ta den i GC for de har så få dosa der.

Gjett om Molly ble gla for å se ho Mor og "vovva", ho ble helt vill! begynte bare å flire masse å peike. Så sa ho vovv vovv helt til ho la sæ, så søt :) Va godt å få Bily hjem igjen- selv om æ trur han heller sku blitt i varmen for han hold på å frys ihjel stakkars. så imorra må æ nok bare finne frem vinterjakken hannes, hehe, tøffingen!

Her om dagen fant æ endelig eføy på hjertestreng, har leita etter det i en eeeeevighet! Så ble mildt sagt fornøyd da æ fann det- på Rimi av alle plass! Så nu står den å lyse opp her i stua.

Molly bli bare flinkere å flinkere å gå, e så arti. Så e ho jo bare kjempestolt sjøl der ho tusle- å æ må inrømme at æ e ikke så reint lite stolt æ heller :) Prøvde den ene kåpa hennes på en dag, ho va jo bare helt nydelig i den, søøøta mi :)

Elske at det e salg for tida, eller "gode tilbud", hehe.. 50% på glassmagasinet i dag så ble en ny vannkaraffel fra Eva Solo, kjempefin. Og noen morsomme pepperkakeforme- kjenne æ glede mæ litt te å begynne med julebaksten!

Men nu e det kveld i stua her- ha ei god natt!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar