"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

søndag 1. november 2009

Reisetrille

Vurdere å kjøpe ei lita reisetrille til snuppa- som e lett å ha med sæ, tar liten plass og fin å trille.E vist ikke så lett å få alle de egenskapan i ei og samme vogn. Og hvis man vil ha rygg som kan legges ned så bli det enda verre.
Har sett på neon forskjellige, men e fortsatt like usikker! Hadde vært kjekt om man kunne teste ut de forskjellige ei uka eller så.. men men..


Like den her veldig godt, Quinny Zapp. Men stort minus at man ikke kan legge bak ryggen i det hele tatt. Ellers ei kjempefin trille, veldig lett og tar nesten ingen plass. Får med en reisebag til den og den kan til og med gå som handbagsje på flyet. Meeeen, kem vet kor lenge snuppa vil fortsette å sove på dagen. Vanskelig å si..
Brio Sing ser og ganske fin ut- men egentli veldig lik Bugabooen. Men den her e lettere å slå sammen og virke litt "stødigere" - æ har litt skrekken før buggisen etter det som skjedde med den forrige æ hadde..
Den her e jo litt større enn de minste trillen men e jo mer som ei vanlig vogn da.


Mange som skryt av den her, Peg Perego pliko. Har ikke sett den live så vanskelig å vite noe om kosjen den e, men syns den ser litt stiv ut å sitte i- litt som en bilstol men kan være den bare ser sånn ut..


Så e det jo den "berømte" Maclaren, den e jo lita og lett og har full liggestilling og skikkelig kalesje. en syns egentlig den e veldig dyr til å "bare være ei trille", den modellen her koste vel 3900kr..

Ikke lett det her altså, ka ska man velge?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar