"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

lørdag 31. oktober 2009

Home sweet home


Nu e vi tilbake i Narvik igjen. Etter en lang dag med reising- tar på for både liten og stor. Sto opp klokka FEM og dro til flyplassen. Flye gikk direkte til Evenes- eller dvs æ trudde det, men va mellomlanding i Madrid. Det førte jo til ekstra lang reise, men heldigvis va det nesten tomt på flyet. Bokstavelig talt- va bare 40 stk ombord så vi hadde god plass. Vet ikke kosjen det sku gått ellers- dersom du har prøvd å sitte på ett lite sete med en aktiv 1 åring på fanget over tid skjønne du ka æ mene- PUH! Men Molly e tålmodigheta sjøl. Og fikk eget sete og klatre å styre litt rundt, vandra litt i midtgangen og sjarmerte de andre reisende.

Men, det ble uansett en laaaang reise- tok nesten ni tima. Og selv om vi mellomlanda måtte vi være i flyet og sitte på plassan. Så det va utrolig godt å komme hjem til slutt. Molly ble kjempeglad for å komme tilbake til alle lekan og tingan sine.
I går va Far sin bursdag- og Molly ble 13 mnd. Vi hadde middag me de av slektingan som e på Granca og feira dagen til Far som sku blitt 79 år. Nok en gang må æ bare si Æ SAVNE HAN SÅ!
I fjor så feira vi hannes 78 års dag og Molly sin 1 mnd, æ hadde diska opp me kalkun og godt tilbehør. VI hadde en veldig koselig dag.

Etter vi kom hjem i kveld har vi bare slappa av, Molly e ikke helt i slag- vet ikke om ho brygge på noe eller bare va veldig sliten. Så tok litt tid å få ho i seng stakkar. Etter ho sovna har æ logge rett ut på sofaen med pledde over mæ og litt snop, sett resten av skal vi danse og god kveld norge. Men nu ska det bli godt å legge sæ!

Ha ei fortsatt god helg!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar