"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

søndag 18. oktober 2009

GRAN CANARIA


Da va vi på plass i Gran Canaria igjen, eller granca som æ like å kalle det. Kom onsdag ettermiddag. Va sykt digg vær da vi kom frem så Molly hoppa rett i bassenget omtrent :)

Molly ble så gla for å se alle igjen å ho e helt vill etter hundan. Peike på de å si vovva hele tia, og "der" når ho peike på de. Så flink!


Dagan har stort sett gått med til bading og leking i sanda. Været e bare helt utrolig deilig, litt rundt på rundt 30 grader. I dag va det 32 på dagen og i kveld da vi satt ute å spiste va det 26, digg!! Molly elske sanda, ho ser ut som ei lita sandloppa der ho sitt. Sand fra topp til tå! Ho har et lite basseng som vi tar med på stranda så ho kan sitt å plaske i, å kryp inn og ut av det som ho vil. Men ho bade også masse i havet og i bassenget hjemme, "svøm" rundt som en liten fisk.
Bortsett fra når vi ikke e på stranda eller sov og spis så går for det meste rundt med gå vogna. Det e virkelig favoritten for tida. E blitt så flink nu! Her e jo litt bedre plass og lengre strekke ho kan gå på også.


Nu ska æ se en episode One Tree hill og så bær det rett i seng!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar