"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

fredag 16. oktober 2009

Oslo


Vi har vært noen daga i Oslo, fra lørdag til onsdag. Dro i forbindelse med dåpen som æ skrev om i forrige innlegg og så sku vi reise videre til Gran Canaria onsdag. Bodde på Thon hotel Opera og den siste natta bodde vi på Sas hotellet på gardemoen. Har virkelig kosa oss- deilig å bo litt på hotel og spise skikkelig digg frokost. Har spist som vi sku ha fått betaling for det på frokosten.. hehe :)


Har møtt masse kjente, vært i byen, på cafe og ute å spist. Ble nu litt shopping og da, selvsagt! Molly fikk et kjempefint sett med creme farga omslagsjakka og rosa og creme rutet ullbokse fra claire. Og en del nye leka til å ha med på flyet.


Så måtte æ jo selvsagt innom Saape, bare elske den butikken! De har så sykt mange herlige såpe der, så ble noen stk der ja. Men det må til!


Va med Mariken da ho sku kjøpe en Bobbi Brown øyenskygge, og endte opp med en del produkta selv også, hehe.. Men de va skikkelig bra så nu e æ hekta! Molly har virkelig vært en liten engel under oppholdet, skjønne ikke kor ho hente all tålmodigheten fra!1 kommentar:

  1. Nei se kor skjønn ho va me hårklipe, helledussan! Så bra at dokker har kosa dokker, deili me ferie:)
    I know, Bobbi Brown e genialt!! Eeeelske produktan! Bare synd de ikke selges her :(
    Kos dokker massemasse på Granca :)
    klem fra oss

    SvarSlett