"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

tirsdag 17. november 2009

Førjulseventyr i Henningsvær :)


Siden mamma har vært hjemme noen daga nu for å ta vaksine så hadde ho og lyst å ta en tur til Henningsvær. Så fredag ettermiddag så fylte vi bilen med to små prinsesse, fire voksne og en hund. Og noe helt enormt med luer, fra gulv til tak omtrent.  Både Molly og Nora va veldig flink i bilen, litt lei på slutten men det e lov!

Så vi har nu hatt ei koselig helg der ute, spist god mat, vært rundt å kjika i de små butikkan og vært på kafe. De har bare verdens beste bolla på lysstøyperiet, nam nam! Det e masse fint i butikkan der ute, mange fine julegava å få tak i.
Hvert år har de "førjulseventyr" der ute, så den ellers så forlatte plassen våkne til liv igjen noen helge før det igjen bli stille frem til sommeren.


Spiste kjempegode reke på lørdag og da vi tok oss en liten tur ut på kvelden så kom rekemannen og delte ut gratis reke til alle som va der, hehe så da ble det reke en gang til på oss :) Og de va veldig go så da kan man jo ikke si nei!

Turen hjem gikk også overraskende greit, må si vi har noen tålmodige små prinsesse. Særlig med tanke på at ingen av dem e spesielt vant me å kjøre bil. Va ei sliten lita Molly som kom hjem på søndag og ho protesterte ikke en eneste gang da ho sku legge sæ så trur ho syns det va godt å kom hjem til senga.

Fikk tatt noen julebilda av Molly, de ble ganske bra men e usikker på kosjen æ ska bruke enda. Så ska vi ta noen sammen med Tora og Malin nu så det bl koselig :)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar