"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

lørdag 28. november 2009

SNØ


I dag har det kommet snø, masse herlig snø :)
Ble så gla da æ så ut av vinduet imorrest å det va hvitt ute!
Va en tur på "julemarked" i byen på formiddagen, men må si det va ganske dårlig. Hadde vel egentli sett for mæ det sku være litt mer som det e i Oslo, så va vel dømt til å bli skuffa da.. men men.. koselig å komme sæ ut uansett.
Så etter middag og en liten strekk tok vi oss en tur opp i barnehagen for å leke i snøen. Tora, Benny og Malin Bertine kom også en tur. Va første gang jenten opplevde snø. Molly va litt forundra over det her hvite på bakken- prøvde å smake litt å la hele hodet ned i snøen noen gang.
Lille Malin virka ganske forskrekka over det hele- va første gang ho va ute å leka og så fikk mange nye intrykk. I begynnelsen va ho uvanlig stille, men kom sæ litt etterhvert :)
De va noen ordentlige søtinga når de satt på desseplanken i lag å kosa sæ.
Håpe virkelig snøen hold sæ ei stund- e så mye bedre å være ute å leke når det e snø enn å hvitt ute enn bare frost!


I går va vi å fikk vaksine begge to, endelig! Sku jo ha vært mange gang nu men har kommet noe i veien hele tiden, så det va godt å få det gjort. Molly va så flink, gråt bare litt med det samme og så va det glemt. Virka ikke som ho fikk noe plaga av den heller, litt feber på dagen men gikk fort over og ellers i fin form!
Æ kjenne det i armen men e vel bare sånn man må regne med det. Så nu satse æ på vi slepp å få den der berykta influensaen!
Men nu ska æ ta kveld- e så sykt trøtt så ska bli godt å legge sæ litt tidllig!

Tora tok noen fine bilda i dag og siden æ ikke har lagt mine inn på dataen enda så har æ vært så frekk å stjelt hennes! :)

Ha ei fortsatt god helg!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar