"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

søndag 14. februar 2010

En herlig dagVi har hatt en helt superduper dag, til tross for en litt dårlig form på både liten og stor. Verdens snilleste Mari ga mæ en kjempekoselig "morsdagsgave" og et enda koseligere kort. TUSEN TAKK!

Så har vi vært på besøk hos dem i dag, Mari hadde baka kake og bolla så vi kosa oss med og jenten STORKOSA sæ ilag. De har aldri lekt så fint og flira så masse før. De va bare søtest i verden, satt med eget bord å spiste bolla å kosa sæ. Åsså har de jaga hverandre å herja masse, her snakke vi masse fnitring. Så herlig å se og høre at de kosa sæ sånn :)

Da vi kom hjem hadde vi egentli kyllingryte og dessert på planen, men vi va egentli litt sliten og hadde spist så mye godt der borte (Molly spiste nesten et helt middagsglass-helt aleina) så istede lekte vi sisten, Molly sin favoritt for tiden. Så lagde vi en av snuppa sine favoritta te kvelds, piccolinis, så kosa vi oss med det å spare den andre middagen te imorra :)

Trur det bli tilbake til legen igjen imorra med Molly, ho hoste masse enda og bli liksom ikke frisk så kansje vi må prøve en anna pencilinkur eller noe.

prøvde å få Molly til å tegne litt- ho ville heller prøve å sminke sæ litt..
I kveld har æ kosa mæ å sett "The Holiday" på tv, den filmen e bare så herlig. Så nu e det natt på mæ og håpe at vi begge e i mye bedre slag imorra.

Må bare legge ut video av de her to sukkertøyan som hadde det så arti, den der latteren varme virkelig :)


1 kommentar:

  1. Hælledussan så skjønn dem e! Nei, ingenting e deiligere enn sånn hjertelig barnelatter <3
    Flott at dokker fikk en tipptopp dag til tross for dårlig form!
    klem klem

    SvarSlett