"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

fredag 5. februar 2010

Livet i ny leilighet


Nu har vi snart bodd i den nye leilgheta i to uke, å det har gått FORT! Så langt så trives vi helt supert her. Så deilig å få ordne til på Molly på eget rom, bli jo mildt sagt en del leka etterhvert..


E ikke den støsrte leilgheta, men den e akkurat stor nok for oss :) Noen av møblan æ har e litt stor her, som spisebordet- tar nesten hele kjøkkenet. Men med noen justeringer etterhvert så bli det enda bedre.
Å det som nesten e best av alt, BOBLEBADET :))))) Det e bare så koselig med badekar, å gjett om det e ei lita snuppa som kose sæ der!
I ettermiddag har vi kosa oss skikkelig, spist go middag- Molly e blitt så flink å spise sjøl me bestikk. Så har vi sett barnetv med litt dessert, og bada begge to før ho la sæ. Det syns Molly va veldig arti å ho e veeeldig fascinert av boblen når vi skrur på de.

Inger har og vært en tur på besøk i kveld, vi har spist godis å kosa oss. Æ har egentlig begynt ett nyrr å bedre liv uten så mye sukker.. Men må vel ærlig innrømme at det ikke går særlig bra- går bare rundt å tenke på godteri hele tiden, hehe..

Nu ska æ ta kveld, M e veldig urolig om nettern så e best å få sæ litt søvn når man kan.

G O D  H E L G ! ! !


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar