"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

torsdag 18. februar 2010

Fortsatt litt pjusk

Lille gullet e enda ikke helt i toppform- heldigivs e allmenntilstanden relativt god, ingen feber eller den slags. Men e den evinnelige hosten som ska plage ho sånn.. Helt grusomt når ho får de der hostekulen. Plages med på natta med det, så nattesøvnen bli mildt sagt forrstyrra. Merke og på ho at ho bli fortere sliten på dagen og matløsta e ikke på topp.. Men, regne med det bli legebesøk imorra igjen så nu må vi snart begynne å bli klokere så ho bli frisk å i go-formen igjen :)
Så synd ho e sånn her for e bare aldeles nydelig vær ute, har så løst å ta ho med på akebrettet i sola.. men må nok bare vente med det..
Begynne nu å kom mer i orden i leiligheta og bli mere hjemmevant her. Syns det e supert å bo her, å virke som både Molly og Billy e enig i det..
Her e et lite bilde av kjøkkenbordet, så koselig å sitt å spise frokost med det store vindue.. Molly e spesielt begeistra for å sitt å se ut.. hehe ska ha med sæ alt som skjer :)

Noen bilda av Molly som hjelpe til å bake :) mmmm, det va godt å slikke av den der kremen gitt.. :)
2 kommentarer:

 1. Så herlig!! Stas med en sånn flink liten hjelper på kjøkkenet :)
  Håpe astmamedisinen gir rask forbedring til snuppsia!Nu har ho vært nok syk stakkars!
  klems

  SvarSlett
 2. Ja, dit vil du, å neste gang bli du med ;)Va sykt masse fint der! Måtte "herme" med den Sweets- skåla, blei totalforelska i den! Glede mæ til å handle mer Bruka hos mordi til sommeren :)
  hihi, ja ho Zanne sa at du heiv dæ rundt på en liten partyrunde:) va det arti? ja, etter den søte kløe kommer den sure svie, ho ho ho
  Håpe det går bra med ho Molly?
  ja, de e så skjønn begge to ;)
  nattinatt

  SvarSlett