"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

onsdag 2. september 2009

BabytreffSå va det på tide med en liten oppdatering her igjen- dårlig å blogge for tiden da æ e fri for data.. Macen min ble levert til reparasjon men det viste sæ å koste over 9000 så da e det like greit å kjøpe ny, men det e dyyyyyrt!
Æ må nu bare fortelle at æ e så heldig å e blitt spurt om å være fadder til han lille Hampus, noe æ selvfølgelig vil, syns det e veldig stas å e kjempestolt :) Ikke alle som e så heldig å få være fadder til en sånn nydelig liten gutt! I neste uke kommer han og Ina hjem på besøk så både æ og Molly glede oss kjempemasse!
Molly va på kontroll i forrige uke, e blitt hele 74 cm og 8150 gram, stor pia! :) E aktiv om dagan å utforske stadig nye ting. Blitt kjempeflink å reise sæ opp.
Forrige onsdag så hadde vi babytreff her hos oss, første gangen vi møttes igjen etter "ferien", kjmpekoselig å se alle, både store og små. Ikke alle som kunne komme men vi va nu 6 små og 6 store.
Æ hadde diska opp med kyllingpasta og bolla med vaniljekrem og bær i, heiv mæ rundt i ei fart og arrangerte treff så fikk ikke forberedt så mye så måtte bare lage noe helt enkelt, men ble nu ganske godt :)
Ungan koste sæ me bolla, rosiner og vannmelon- gjett om det ble litt grising, hehe, skulle investert i ei lita høns som kunne ta sæ av alle smulan :)
I helga va vi på overnattingsbesøk hos Sonja og Simen, det va sååå koselig. Ungan lekte å koste sæ veldig sammen og vi kosa oss me mat og litt vin på kvelden, digg!
Molly og Simen leke så fint i lag, kjempeartig å se. Og Simen ble en racer på gulvet bare i løpet av den tida vi va der, arti å se så stor forskjell!

I dag har vi vært på babytreff hos Trude og Nikolai, det va veldig hyggeli. Ho hadde laga nyyyyydelig mat- huske ikke ka det hete, va noe avansert, hehe.. så æ ble veeeldig mett for å si det mildt. Så va det deilig sjokolademousse til dessert, herlig!
De små leka å kosa sæ veldig, e så arti å se kor stor glede de har av hverandre nu, å kor stor de e blitt hele gjengen..

Nu sitt æ her å e kjempetrøtt men har tre brød som står i ovnen så må pent vente med å legge mæ..
Foresten så har Molly fått si tredje tann og den fjerde e like rundt hjørnet, e fortennern oppe. Har vært, og e fremdeles urolig på nettern å klør i munnen, så håpe virkelig at den andre bryt gjennom snart den også.

1 kommentar: