"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

tirsdag 22. september 2009

Shopping

I dag sku æ egentli bruke dagen til å vaske leilgheta å få orden på den. Syns egentli ikke æ gjør anna enn å vaske, men e jo sånn når man han ei lita prinsesse som e fæl til å grise..
Endte opp med å ta en "liten" tur til byen for å møte Tora og etterhert Mari også. Det hele resulterte i nye gardina til stua og nye puter til sofaen, og en ny aviskurv. Har gått å sikla på det leeeenge så nu klarte æ bare ikke "beherske" mæ lenger.

Gardinan e lik som de lyse æ hadde bare dem e brun, kjempefin. Og putene e strikka i vrangbord og perlestrikk, i brunt og natur- og de e bare så herlig!! Så måtte æ ha noen stripate me litt rosa som matcha til resten av huset. Syns det ble veldig bra, hehe bare en del fattigere..

Va også å kjøpte Molly nytt sengetøy, treng flere trekk til junior dyna hennes så det va på tide, og noen herlige ullsokka til vinteren :)

I går reiste Ina og Hampus hjem til Oslo igjen, men vi glede oss veldig til å se dem igjen om noen uker når han skal døpes :)

Legg til bilde Har hatt besøk av mammaen til Eva, ho Eli, og ho hadde med masse fint til Molly. Ei til sølvskje- ho samle på sølvskjee til ho, noe som e utrolig koselig. Og en kjempefin "cd" spiller fra Fisher Price, me noen søte barnesanga og lys. Molly e virkelig ei heldig lita snuppe!

Nu ska æ spise litt lakse pasta, og så e det snart Greys på tv- og ei diiiiiger skål med smågodt, mmmmmm! Se også bloggen til Ellinor, vennina mi som flytte til Warzawa imorra for å studere medisin. http://www.elleli.blogg.no/

har lekt mæ litt me scrapbooking på nett..Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar