"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

fredag 11. september 2009

Gode venner er godt å ha :)


I går hadde æ en skikkelig bedriten dag, mye rart som skjedde å mange tanka som kverna i hodet uten at æ bli å gå mer inn på det her. Venna e virkelig gull verdt, vet ikke kosjen dagen i går hadde vært uten- må bare si æ e kjempeheldig!

Ikke bare fikk æ praktisk hjelp med ho Molly på dagen, men fikk veldig oppmuntrende og koselig besøk på kvelden. Og det e utrolig kor godt litt skravling, brus & snop hjelpe på humøret..
For ikke å glemme, sola mi, som bare e verdens beste!!!

Denne uka har vi vært en del på farta- mye rundt på besøk og slikt, så Molly har kosa sæ å leka masse me andre små sjarmøra :)
De siste dagan e ho blitt en helt til å gå med Brio vogna si- å det syns ho bare e helt topp! Så stolt der ho stavre sæ femover, varme virkelig et mammahjerte når man ser kor ho voks og utvikle sæ.

I dag e det bare skikkeli guffent vær, himlens slusa har åpna sæ å det pøse ned! Så vi har kun vært inne i dag, men e i grunn litt deilig å bare være hjemme å gjøre ingenting en gang iblandt.
Mamma å co kommer i helga så da bli det tur på hytta, å det glede vi oss til.Ina og Hampus kom hjem på onsdag, å det va så koselig å se dem igjen. Han e blitt så stor siden sist. Molly va og veldig nysgjerrig på han- hadde så løst å plokke litt på han

Nu ligg Molly ute i vogna å sov middagslur- ho sov så godt når det e ruskevær :) Og som den nerden æ e sitt æ nu her på dataen.. hehe, driv å leke mæ litt med photoscape og har bestilt Molly noen herlige ulltøffla på nett.. Pink&orange, de e så søt, æ har et par sjøl og de e kjempedeilig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar