"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

onsdag 16. september 2009

God følelse :)

I dag har æ fått på plass noe som har stressa mæ litt i lengre tid, og det e bare en sånn enorm lettelse å kjenne at ting går sæ til. DET ORDNE SÆ FOR SNILLE JENTE! -Like i allefall å tru det :)

Og når noe fall på plass så bli humøret og livet generelt med ett mye lysere- å kor herlig det e! Så har æ verdens beste lille solstråle på toppen av alt, tenk for et privilegium det e å få ei sånn nydelig og velskapt lita jente, å få følge ho på hennes ferd! Ho bli bare flinkere å flinkere å gå rundt me vogna for hver dag. Så herlig å se på ho, bli så stolt av sæ sjøl å bare lyse opp når ho tusle rundt her!

I dag kom de nye tøflan hennes, blogga om de for noen daga siden, fra glerups.com. De va så søt, og kjempedeilig til små føtter nu når høsten e kommet!

Va en liten tur å kjika i byen i dag når Molly va sammen med pappaen sin. Det va såååååå mye fint på kremmerhuset- sikle sikle!

Men, som følge av lite søvn i det siste så ikke huset ut så måtte bruke tiden til å shine hjemme. Får bli mer shopping en anna dag. Godt me litt orden hjemme. Fikk til og med bakt noen brød- Molly like best hjemmebakt så da må ho vel få det :)

I kveld har Birgitte, Ellinor og Martine vært på besøk, vi har bare skravla masse og kosa oss me potetgull & dipp- snadder! :)

Nu e det veeeeldig seint å æ kjenne senga vente.. God natt!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar