"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

torsdag 24. september 2009

Kveldskos

I dag har vi hatt en gansk slapp dag, har nesten ikke vært utenfor døra engang.
I formiddag hadde vi koselig besøk av Malin Bertine, Tora & Suzanne. Siden Zanne har hatt bursdag benytta æ anlednnga til å lage ei lita kake, hehe. Rosa marsipankake- kan vel si æ treng en del trening i å legge lokk på kaka før det bli noe kunstverk, me banan, sjokolade og krem i.
Jenten e så søt i lag, leke og kose sæ. Molly "kjørte" Malin litt i gå vogna si, det va stor stas! :)
Når de hadde forlatt hadde vi egentlig tenkt å ta oss en tur ut, men så begynte det å regne- IGJEN!!!! Så ble heller hjemme å slappa av og bakte brød. Leka å kosa oss masse i lag. Molly e blitt så stor, e så rart, forstår så masse når vi leke i lag. Bli stadig bedre me gå vogna for hver dag.
Så e ho bare blitt så utrolig flink å spise, å det e så deilig siden det tidligere bare mas. Nu storkose ho sæ med maten og spis masse!
Så litt på Drømmehagen og barne tv også, først satt vi i sofaen i lag, men ho ville etterhvert frem å utforske der her folkan på skjermen- prøvde mange gang å kjenne på de.. så søt!
Siden det ble nybakt brød til kvelds så følte vi behovet for litt nytt pålegg å kose oss med, så ble en liten kveldstur bort på Ica. Masse godt pålegg, melk og ferskt brød, kan det bli bedre?
Va deilig å få en liten tur ut å få litt luft. Men huff nu begynne høsten virkelig å komme krypende. Va ganske så friskt ute, og mørkt så nu e det bare å finne frem refleksan!
Kosa oss skikkeli med kveldsmaten i dag, spiste masse- begge to.
Æ fann en ny favoritt ost, Time Økologisk Kremost med smak av Ramsløk, mmmmmmm!
Molly va i skikkeli kosehumør før ho sku legge sæ, å kan ikke si noe annet enn at det glede mammahjerte stort me litt kosetid. E ikke ofte ho har tid til å sitte på fange å kose å klemme lenger, så det e bare å nyte de øyeblikkan man får!
Etter lillegulle hadde lagt sæ så har æ bare sotte under pledde i sofaen å kjika i KK og litt på tv. E egentli veldig godt med noen skikkeli hjemme daga innimellom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar