"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg skal klare"
-Pippi Langstrømpe

søndag 20. september 2009

Prinsesseull :)

I går fikk vi masse deilig prinsesseull fra Janus i posten, bestilt på krabaten.no. Kjekt å ha nu når det begynne å bli kaldt i lufta! E så fin me de der søte små blondekantan. Måtte jo selvsagt prøve det på, og gjett om Molly va fin <3>
Ellers va vi en tur hos Mari så Molly fikk leke med Nora, det va kjempekoselig. Jenten e bare så søt! Spiste middag hos tante Trude, deilig ovnsbakt laks. Molly syns også det va kjempegodt- spiste masse!

Så har æ nu for alvor starta avvenninga me amming på natta- hadde egentlig slutta for en god stund siden. Men siden ho har plagdes med tenner og forkjølelse, osv så har æ vært litt svak å latt ho få likevel.. Noe som bare har ført til at ho våkne hele tiden på natta å vil ha kos. Så nu e ho lettere missfornøyd når ho ikke får noe lenger, men satse på ho slår sæ til ro med det snart..


Så må vi gratulere våres lille vennine, Malin Bertine <3 href="http://www.minerosagleder.blogspot.com/">http://www.minerosagleder.blogspot.com/ masse fine bilda av lille Malin mor.

Lille Billyen våres har tatt ferie og dro til Gran Canaria sammen med mamma & co i går morrest, og ha va mildt sagt lykkelig da han ankom varmere strøk- han elske å sole sæ å det kan aldri bli for varmt for han.. Så det bli nu litt tomt her uten han da, men vi ska jo også reise om ikke så lenge så da treff vi han igjen :)

1 kommentar:

  1. Det er bare en ting å si om gullet; NYDELI NYDELI!! Ho kledde de fargan i ullet kjempegodt <3

    SvarSlett